Basit Yöntemlerle iPhone Toplu Rehber Silme

iphone toplu rehber silme başlı başına bir sorun ios işletim sistemlerinde. Biz de bu sorununuzu yazımızda çözmeye çalıştık.

Basit Yöntemlerle iPhone Toplu Rehber Silme

iPhone toplu rehber silme, kişiler ekranınızda bulunan bütün kişileri toplu bir şekilde silme işlemidir. Bu işlemle birlikte rehberinizde bir kişi dahi kalmayacak. Bunu yapmanın birden fazla yöntemi ve adımı var. Dilerseniz, iOS toplu rehber silme işlemlerine göz atalım; 

iPhone Toplu Numara Silme Kriterleri 

iPhone rehber silme, iPhone telefonlarında Kişiler uygulaması üzerinde yapılan işlemdir. Gerekli olduğunda PC ya da Mac bilgisayar üzerinden kayıtlı rehberinizi silebilirsiniz. Rehberi düzenleyip, rehber üzerinde farklı işlemler yapabilirsiniz. 

Öncelikli bir takım kriterleri yerine getirmek gerekiyor. Bu kriterler; 

  • Son sürüm olan iTunes sürümünü kullandığınızdan emin olmanız gerekiyor. 
  • iCloud kişi senkronizasyonunun açık durumda olduğundan emin olmalısınız. 
  • İnternet bağlantınızın iyi olduğundan emin olmalısınız. 

iPhone Toplu Rehber Nasıl Silinir? 

Yukarıda ki adımları kontrol ettikten sonra Apple toplu rehber silme aşamalarını iCloud üzerinden gerileştirmek için; 

  • Adım 1: Bilgisayarınızda herhangi bir tarayıcıya girerek icloud.com web sitesine giriş yapmalısınız. 
  • Adım 2: Kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapmanız gerekiyor. 
  • Adım 3: Şimdi gelen ekranda “Kişiler” ikonu üzerine gelmelisiniz. 
  • Adım 4: Şimdi en güzel kısımdayız. Silmek istediğiniz ne kadar kişi varsa hepsini seçip “Delete” butonuna tıklamanız gerekiyor. 
  • Adım 5: Ekrana onay kutusu gelecektir. “Sil” butonuna tıkladığınızda seçili kısımlar silinecektir. 

iPhone toplu rehber silme işlemi için bu adımları tek tek uygulayarak çok rahat bir şekilde rehberi silebilirsiniz. iPhone toplu kişi silme ücretsiz bir şekilde Mac bilgisayarlar üzerinden yapabilmek için; 

  • Adım 1: Bilgisayarınızda “Sistem Tercihleri” menüsüne gelip, iCloud seçeneğine giriş yapmalısınız. 
  • Adım 2: Kimlik bilgileriniz ile girişi gerçekleştirdikten sonra rehber senkronizasyonunu kontrol etmelisiniz. 
  • Adım 3: Şimdi “Kişiler” uygulamasını seçmeniz gerekiyor. 
  • Adım 4: “Command” butonuna basılı tutup silmek istediğiniz kişi ve bilgileri seçiyorsunuz. 
  • Adım 5: Sağ tıkla yaptığınızda “Kişileri Sil” kısmını seçmelisiniz. 
  • Adım 6: Şimdi silme işlemini onaylamanız gerekiyor. 
  • Adım 7: Son işlem olarak rehberin iPhone ile senkronizasyon olmasını beklemeniz gerekiyor. 

İphone Toplu Kişi Silme Uygulaması 

iPhone toplu rehber silme 2021 itibariyle birkaç uygulama sayesinde de yapılabiliyor. Alternatif yöntem olarak bu uygulamaları tercih edebilirsiniz. İstediğiniz rehber silme işlemini kolay ve etkili bir şekilde yapmanıza uygulamalar size yardımcı olacaktır. 

  • AnyTrans 
  • Cleaner Pro 
  • Delete Contacts+ 

Tepkiniz Nedir?

like
1
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0