Samsung Galaxy Z Fold 2 çıkış tarihi, fiyatı, haberleri ve özellikleri

Samsung'un bir sonraki katlanabilir telefonu onaylandı

Samsung Galaxy Z Fold 2 çıkış tarihi, fiyatı, haberleri ve özellikleri

Samsung Galaxy Z Fold 2 tam olarak tanıtılacak ve Samsung bugün (1 Eylül) 7:00 PT / 10:00 ET / 15:00 BST veya 2 Eylül'de Avustralya'da gece yarısı AEST'de bir çevrimiçi etkinlik düzenleyecek.

Kafa karıştırıcı bir şekilde Samsung, Galaxy Z Fold 2'yi çoktan duyurdu, ancak 5 Ağustos Paketlenmemiş etkinliğinde yeni katlanabilir telefonun varlığını onaylasa da, detay olarak fazla bir şey sunmadı .

Bu nedenle, bugünkü etkinlikte kamera ve yonga setiyle ilgili bilgiler gibi fiyatı, çıkış tarihini ve eksik özellik ayrıntılarını öğrenmeyi umuyoruz. Etkinliği tam olarak ele alacağız, ancak kendiniz izlemek istiyorsanız, işte nasıl .

Samsung Galaxy Z Fold 2, Samsung'un aynı form faktörünü ve benzer bir tasarımı korurken orijinal Galaxy Fold'u geliştiren ilk katlanabilir telefonunun devamı niteliğindedir .

Bu, Samsung'un Galaxy Fold ve Galaxy Z Flip'ten sonraki üçüncü katlanabilir telefonu . Görünüşe göre şirket Flip için piyasaya sürdükten sonra Fold serisine 'Z' adını eklemeye karar verdi, ancak şirket hala bunun önemini açıklamadı.

Tepkiniz Nedir?

like
3
dislike
0
love
3
funny
0
angry
0
sad
0
wow
3